Isolatiemogelijkheden | Glasisolatie

Glasisolatie

ZO WERKT

Glasisolatie

HR++ of Triple glas zijn vandaag de dag de standaard geworden wanneer u uw glas laat vervangen. Glas vormt samen met uw spouwmuren een belangrijk onderdeel van de thermische schil. Hierdoor kunt u veel energie besparen en daarnaast dient het ook als geluidsisolatie. Zeker wanneer u momenteel beschikt over ‘gewoon’ dubbel glas (thermopane), maakt u een grote sprong in het verduurzamen van uw woning.

Vandaar dat het vervangen van glas ook is meegenomen in de subsidieregeling (ISDE). Voor Triple glas geldt de voorwaarde dat deze samen met een nieuw isolerend kozijn geplaatst moet worden. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde: hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert.

Bij glasisolatie doet onze adviseur eerst een korte inspectie en vult het opnameformulier in. Deze wordt met de glaszetter / specialist gedeeld. Op basis van deze informatie ontvangt u binnen ca. 3-5 dagen de offerte op de mail. Voor de definitieve offerte (op de mm nauwkeurig) komt de glasspecialist op locatie.

Onze kozijnen partners zitten tot de zomer 2022 vol. Helaas kunnen wij u hier niet bij helpen.

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Adviesgesprek aanvragen

Voordelen op een rij

  • Minimaal 10 jaar garantie

  • Altijd gecertificeerd

  • Subsidie beschikbaar

  • Deskundig advies

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Adviesgesprek aanvragen